Earth Hour 2011!

11 comments :: Earth Hour 2011!

  1. Нещо повече за този Earth hour? Интересно е по света как е..

  2. Е в часът на Земята всички изгасват осветлението и всички електроуреди за 1 час. По този начин се спестява страшно много количество електроенергия (точните цифри не си ги спомням, но са впечатлителни). И така това би трябвало да ни наведе на мисълта да сме малко по-пестеливи и да не разхищаваме ресурсите. Защото все пак се смята, че сме в консуматорската ера, т.е. консумираме без да мислим за утрешния ден и бъдните поколения. Аз лично го одобрявам този час на Земята и дори бих се радвала, ако го има всеки месец :)

  3. Хм, тази година май още не е имало час на Земята. Според мен това е много полезно и възпитателно.

  4. така е трябва да се замисляме по-често за собствените ресурси - с една дума за джоба си - след това за всичко останало което оставаме в наследство на децата си на внуците си - рядко кой в това консуматорско общество гледа толкова на далече - жалко но е така - поздрави до всички и до скоро - лека вечер

  5. Хубаво е че има подобни подканвания в Часът на Земята, да си угасим електричеството дори и само за един час.Доказано е колко се спестява и колко помага на природата по този начин,а не ни коства абсолютно нищо,какво е един час....!?Надявам се тази кампания да продължава да върви по страните и все повече домакинства и фирми да се включват в идеята.Все пак това се прави за доброто на нас самите.Ние сме в ерата на консумацията и трябва малко да се съобразяваме с този факт.Картинката е напълно подходяща според мен,добър дизайн.

  6. Идеята е доста добра, харесва ми и снимката как сте я измислили поздравления.

  7. Макар и само един ден и то за съвсем малко минутки, виждаме как се отразява това на нашата планета и колко енергия спестяваме, а нищо не ни коства да се включваме към тази кампания.В този час на Земята всички изгасват осветлението и всички електроуреди за 1 час.Тогава можем да си направим и малка романтична вечеря на свещи или да погледаме звездите, да го ударим на романтика в така суровият ни живот.Постера е идеален за тази кампания, измислене е страхотно. Не се сещам за по добра визия.Дано все повече и повече държави да се включват в тази идея, която набира все по голяма попуялрност и сила.

  8. Часът на Земята е една невероятна инициатива, която дано да продължи и за на пред през годините. Мисля, че все повече и повече страни ще се включват в него като видят какъв е резултата и ефикасността спрямо природата и най-вече на никой не му коства кой знае какво да остане само за един единствен час без ток.Статията е страхотна и самата снимка рекламен пост е добре изработен с идея и веднага ти става ясно за какво е. Колко тихо ще бъде през този час.

  9. Идеята да сложат такова колело на самата лампа вътре вместо жички е страхотна и много изобретателна от моя гледна точка.Колелото символизира и да пазим нашата мила планета и природа чиста,като спрем да използваме тези автомобили за предвижване от една уличка до съседната, като това разстояние може да го изминем и пеша или пък с подобно колело. Дано да продължава тази кампания.Виждам, че все повече страни се включват нея, все пак какво ни коства един единствен час да спрем всички уреди....нищо.а само какво постигаме с това!

  10. От нас зависи какво ще оставим на нашите деца и правнуци и на какво ще ги научим, за да научат и те техните мили деца.Трябва да пазим околната си среда и природа и ако това ще помогне, защо не и нищо не ни коства за един часа да спрем всички уреди, абсолютно нищо не би ни станало, освен по-добре и горди, че помагаме!Харесва ми самата рекламна брошурка и тя е в тъмно точно изгасена лампа напълно подходяща е.Дано с всяка изминала година страните които се присъединяват да се увеличават.За тази кампания си заслужава реклама.

  11. Аз подкрепям тази инициатива! Все пак трябва поне от солидарност да спрем осветлението поне за минута. Дължим го на земята, а и не ни коства кой знае колко. По света това е голяма инициатива и може би дори европейците в другите държави са много по-солидарни от нас. Последния път много се зарадвах, когато видях, че в отсрещния блок почти всички прозорци загаснаха (само 1-3 прозорци останах да светят). Но беше много по-добре от предишни години, когато доста голяма част от апартаментите светеха. Спомням си и първата година от инициативата, когато доста хора не обърнаха внимание на тази инициатива...

Публикуване на коментар

Тук се коментира, не се спами!Благодаря!